Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH, Aksaray İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti

İnsan Hak ve Hürriyetleri

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray Arama Kurtarma Birimi, İtfaiyecilik haftası sebebiyle Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyarette bulundu.
Eylül ayının son haftası içerisinde “İtfaiye Haftası” olarak kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında itfaiye kurumunun öneminden. Önemli işlere attığı imzalar hatırlanıyor. Özverili bir şekilde çalışan itfaiyecilerin ne kadar önemli bir görev üstlendikleri bu hafta içerisinde kutlanıyor.
Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden İHH Arama Kurtarma Birimi, ziyareti esnasında itfaiye ekiplerinin önemli ve anlamlı gününü kutladı. İHH Arama Kurtarma Birimi ekipleri, yangın ve afet durumlarında Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile işbirliği yapılması gerektiğinin altını çizerek görüşme yaptı.
Ziyaret ile ilgili açıklamada yapan Aksaray İHH Arama Kurtarma Birimi Sorumlusu Abdurrahman Çay; “zor ve tehlikeli şartlarda 24 saat görev başında bulunan itfaiye personelin İtfaiyeciler Haftalarını kutlayıp; Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürü Sayın Ebubekir Dikmen’den çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını, yangın ve afet durumlarında yapılacak işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürü Ebubekir Dikmen de İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle kendilerini ziyaret eden Aksaray İHH Arama Kurtarma ekibine teşekkür dileklerini sundu.
Haber: Fatma Altınok