Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin Aksaray’daki önemli ismi yönetimden istifa etti

CHP’nin Aksaray’da önemli ismi

CHP’nin Aksaray’da önemli ismi yönetimden istifa etti

CHP Aksaray teşkilatında yaprak dökümü

Cansu Bülbül il yönetiminden istifa etti

CHP Aksaray il kongresi geçtiğimiz gün yapılmıştı. Çarşaf liste ile yapılan kongrede Bilal Özdemir il başkanlığına seçilmişti. Kongrede il ve üst kurul ile diğer kurullar da çarşaf liste ile belli olmuştu.

Aksaray CHP il teşkilatı 4-5 Kasım’da yapılacak CHP büyük genel kurulunda Genel Başkanları kemal Kılıçdaroğlu’nun değiştirilmesi yönünde oy kullanacaklarını açıklamışlardı.

Yapılacak genel kurulda Cansu Bülbül’de üst kurul delegesi seçilemediği için de genel başkanlık seçiminde oy da kullanamayacaktı.

İşte tüm bu gelişmelerin içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, CHP Aksaray il yönetiminden istifa ettiğini açıkladı. Genel Başkanlık seçimlerinden değişime karşı olan isimler arasında yer alan Cansu Bülbül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.

Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray 13.Olağan kongresi 24 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu kongrede il yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bu kongrede il delegelerinin hür iradeleri ile oy kullanmalarının önüne geçilmiş, maalesef antidemokratik bir tutum sergilenmiştir.

Ülkemizde en demokratik seçimlere ev sahipliği yapması gereken partimizde etik ve ahlaki olmayan çalışmaların yapılması beni çok üzmüştür. Bu şekilde belirlenmiş bir İl Yönetim Kurulu Üyeliği tarafımca kabul edilebilinir bir durum olmadığından, İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.

Her fikrin dinlenip saygı gördüğü, gerçek manada demokratik bir yönetim kurulunda buluşmak üzere, tüm Aksaraylı partililerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Haber: Ağustos GERÇE