Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekilleri üzüntülerini paylaştı

Aydoğdu ve Yaldır, üzüntüsünü

Aydoğdu ve Yaldır, üzüntüsünü paylaştı
Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim olan Azerbaycan eski Milletvekili Ganire Paşayeva, tedavi gördüğü hastanede 48 yaşında hayatını kaybetti. Paşayeva’nın vefat haberi Türkiye’yi de derin bir üzüntüye boğarken, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır sosyal medya hesaplarından yayımladıkları gönderiler ile üzüntülerini paylaştı.


Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’dan üzücü bir haber geldi. Komaya giren Paşayeva tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Paşayeva’nın vefatının ardından AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak üzüntülerini dile getirdi. AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Ganira Paşayeva. Allah rahmet eylesin. Bizim elin kızlarındandı. Dert sahibi idi. Hayreti ve gayreti ile ümit, sevgi ve ideal yüklü bir kalbi vardı. Mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ise, “Turan Sevdalısı, Türk Dünyası’nın Asena’sı, Azerbaycan Milletvekili Ganire Pashayeva hanımefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.‬ Can Azerbaycan’ımızın ve Türk Dünyası’nın başı sağ olsun.” dedi.‬ Haber: Ağustos GERÇE