Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören’in kaderi bu olmamalı

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR, AĞAÇÖREN’DEN SESLENDİ:
Ağaçören’in kaderi bu olmamalı
14 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından ilçe gezilerine başlayan ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, bu kez de Ağaçören ilçesine gitti. Burada bir video yayımlayan Yaldır, “Ağaçören iktidara verdiği desteğin karşılığını artık almak istiyor. Her seçim döneminde oy istemeye gelen iktidar mensuplarının bir kez olsun hizmet için gelmelerini bekliyor. Bizler de dün olduğu gibi yarın da Panlılı hemşehrilerimizin yanında olacak, onların sesini duyurmaya, haklarını her ortamda savunmaya devam edeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, yayımladığı videolarda yaptığı açıklamalar ile vatandaşların yaşadığı sorunları sık sık gündeme taşıyor. Özellikle ilçelere giderek ilçede yaşanan sorunlar ve vatandaşların talepleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Yaldır’ın bu defaki durağı Panlı olarak da anılan Ağaçören ilçesi oldu. Yaldır, Ağaçören ilçesinden yayımladığı videoda, “14 Temmuz’da tatile giren Gazi Meclis’imiz 1 Ekim itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak. Bizler için bu dönemin sadece adı tatil oldu. Çünkü sizlerin de bildiği üzere, Meclis kapanır kapanmaz, zaten hiç kopmadığımız hemşehrilerimiz ile buluşmak ve Aksaray’ın birçok noktasını tabiri caizse Aksaray kazan biz kepçe misali ziyaretlerimizle hemhal olduk. Bugünde siz değerli Ağaçörenli hemşerilerimiz ile buluştuk. Gün boyu ilçe pazarından vatandaşlarımıza çarşı esnafından sanayiye hemşerilerimizi dinledik. Vatandaşlarımız ile kucaklaşıp hasbihal ettik.” dedi.
İKTİDARIN, AĞAÇÖREN’E HİZMET NOKTASINDA KAYITSIZ KALMASI ADETA PANLI’NIN KADERİ OLMUŞ
Milletvekili Turan Yaldır sözlerinin devamında, “Ne mutlu ki AK Parti yıllardır Ağaçören’den aldığı oyun hakkını hizmetle ödemiş tam bir ilçe sıfatına uygun yatırımlar yapılmış, yollarıyla, parklarıyla sosyal alanlarıyla, sanayisiyle, Aksaray Üniversitesi’ne bağlı ilgili bölümleriyle kamu yatırımlarından fazlasıyla hakkını almış bir ilçeyi gördüm diyebilmeyi çok isterdim. Maalesef gördüğümüz tablo bizleri hiç şaşırtmadı. İktidarın, Ağaçören’e hizmet noktasında kayıtsız kalması adeta Panlı’nın kaderi olmuş.” ifadelerine yer verdi.
AĞAÇÖREN İKTİDARA VERMİŞ OLDUĞU DESTEĞİN KARŞILIĞINI ARTIK HİZMET OLARAK ALMAK İSTİYOR
Ağaçörenlilerin kendine iktidar tarafından biçilen kaderi artık değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Turan Yaldır, “28 köyüyle, 3 yaylasıyla, 8 mahallesiyle, 7 bin 500 çalışkan, misafirperver ve kadirşinas insanıyla Ağaçören’in kaderi bu olmamalı. İlçe olduğunda 20 bine yakın olan toplam nüfusu her geçen gün erimiş 7 bin 500’e kadar inmiş durumda. Ağaçören iktidara vermiş olduğu desteğin karşılığını artık hizmet olarak almak istiyor. Her seçim döneminde oy istemeye gelen iktidar mensuplarından bir kez olsun hizmet için gelmelerini bekliyor. Köstebek yuvasına dönen yollarının yapılmasını istiyor. Hastanesinde uzman doktor görmek istiyor. Adliye ve yüksekokul gibi birçok kamu yatırımları istiyor. Ağaçören cevizi için bir kooperatif ve işleyecek bir tesis kurup markalaşmak istiyor. Orta ölçekli organize sanayi bölgesi kurularak işsiz gençlerine iş kapılarının açılmasını istiyor. Doğalgazın tüm ilçeye, her noktaya gelmesini istiyor. Sokak hayvanları için barınak yapılmasını istiyor. Bizler Ağaçören için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ağaçören’in hakkını, hukukunu her platformda savunarak meselelerini sık sık dile getirip kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi. haber: Ağustos GERÇE