Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar aile ortamında nasıl yetişir

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Çocuk Evleri Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesinde görevli bakıcı annelere çocukların yetişmesinde aile faktörünün önemine dikkat çeken toplantı yapıldı.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, Birim ve Kurum amirleri ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesinde görevli bakıcı anneleri ile toplantı gerçekleştirdi.
Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çocukların aile ortamında en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Aile içinde çocukların düzgün yetişmelerini sağlamak amacıyla gerçekleşen toplantıda, İl Müdürü Aktürk, Çocuk Evleri Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesinde görevli bakıcı annelere ailenin çocukların yetişmesinde önemi ifade etti.
Çocuklardan aile ortamında en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aktürk, “Söz konusu çocuklarımızın aile ortamında en iyi şekilde yetiştirilmesi ise, hassasiyetimiz de hedeflerimiz de ona göre olmalıdır. Bu hususta üzerimize düşenin en doğrusu yapılmalıdır.” dedi.
Haber: Fatma Altınok