Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar için atölye projesi imzalandı

Aksaray Milli Eğitim İl

Aksaray Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Kuzeyboru A.Ş. ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), arasında Çocuklar için ücretsiz iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapılması adına işbirliği protokolü imzalandı.

Aksaray ili içerisinde 8 ilçesi kapsamında çocuklara yönelik ücretsiz iklim değişikliği farkındalık atölyesi çalışmaları planı çerçevesinde Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AHİKA ve Kuzeyboru A.Ş. işbirliği yapıldı.

Çocuklar için ücretsiz iklim değişikliği farkındalık atölye projesi kapsamında Aksaray’ın ilçelerinde eğitim gören 8-11 yaş arasındaki çocukların iklim değişikliğinin olumsuz etkileri dahilinde bilinçlenmelerini sağlamak ve bu alanda düşünmelerine katkı olacak davranış değişikliğini teşvik etmek amacıyla, belirlenen okullarda çocuklar için ücretsiz iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları hayata geçiriliyor.

İklim değişikliğinin olumsuz etkileri karşında 8-11 yaş aralığında çocukların bilinçlenmeleri sağlamak ve davranış değişikliğine teşvik ederek farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen atölye proje Aksaray Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Kuzeyboru A.Ş. ve AHİKA arasında imzalar atıldı.

Haber: Fatma Altınok