Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray OSB alanında incelemede bulunuldu

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili İmdat Altuntaş,  Müteşebbis heyet Üyeleri Yılmaz Altınsoy, Serdar Öngün, Seyfettin Karagöz, Ahmet Türker, Ahmet Konak ile birlikte OSB Bölge Müdürü Ali Bay ile birlikte hazırda bulunan firma yetkilileri ile görüşerek OSB 3. Genişleme alanında yapımı devam eden yollarda incelemelerde bulundular.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi bölgenin en fazla genişleyen ve gelişimini de hızla arttıran bölgelerden birisi olarak yer alıyor. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi genişlerken ve büyürken bu gelişime katkı sağlayan heyetin birisi de Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti yer alıyor.

İmdat Altuntaş’ın başkan vekilliğini yaptığı ve heyette yer alan müteşebbis heyet üyeleri Yılmaz Altınsoy, Serdar Öngün, Seyfettin Karagöz, Ahmet Türker, Ahmet Konak ile birlikte OSB’de fabrikası bulunan yatırımcılarla görüşerek onların işlerinin kolaylaştırılması ve sorunların çözülmesi içinde önemli görevi yerine getiriyorlar.

OSB Müteşebbis heyeti, OSB bölgesi içinde yapılan 3. Genişleme alanının yol yapım çalışmalarını da yerinde inceleme de bulundular.

Haber: Ağustos Gerçe