Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan mahallemde!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kurtuluş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

       

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla Aksaraylı vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Aksaraylı vatandaşlara yönelik hayata geçirilen projeler arasında yer alan kıyafet otobüsü ve mobil kuaförü ile Kurtuluş Mahallesi halkının ihtiyaçları karşılanıyor.
Belediye Başkanı Dinçer, Kuruluş Mahallesini ziyaret ederek, çocuk, genç, yaşlı demeden her kesime hitap eden hizmetlerle vatandaşların yüzünü güldürdü. Kurutuluş Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermek amacıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Dinçer ve ekibi kıyafet otobüsü, mobil kuaförü ile vatandaşların mutlu ettiği anlar kameralara yansıdı.
Belediye ekipleri Kurtuluş mahallesinde vatandaşlara dondurma aracından ikramlarda bulundu. Belediye Başkanı Konuyla ilgili; “Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve tüm vatandaşlarımız için çalışmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Kıyafet otobüsümüz, mobil kuaförümüz, dondurma aracımız ve ekiplerimizle birlikte; Kurtuluş Mahallemizde 7’den 70’e hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, hemhal olduk. Her zaman olduğu gibi bugün de bizleri güler yüzle, samimiyetle karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer’in Kurtuluş Mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret vatandaşlar tarafında takdir edildi.
Haber: Fatma Altınok