Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 4 gündür kayıp eşini arıyor

İstanbul’a çalışmak için giden

İstanbul’a çalışmak için giden Ünal Acar eşinden 4 gündür haber alamıyor. İstanbul’dan işini bırakıp gelen Ünal Acar kapı, kapı eşini arıyor.
Aksaraylı Ünal Acar, eşinden dört gündür haber alamıyor. Perşembe günü İstanbul’a çalışmak için yola çıkan Ünal Acar (53), Cumartesi gününden beri eşine ulaşmıyor.
Aksaray Zafer mahallesinde yaşayan Ünal Acar, Eşi Fatma Acar’ı aramak için polise müracaat ettiğini Aslen Romanyalı olan eşi Fatma Acar’ın (44) psikolojik rahatsızlıkları olduğu belirtti.
Kayıp eşinden günlerdir haber alamayan Ünal Acar gazetemize yaptığı açıklamada; “Perşembe günü Aksaray’dan İstanbul’a çalışmak için gittim. Cuma günü eşimi arayamadım Cumartesi günü saat:19:00 ’da aradım. Eşim bana “İyiyim” dedi neşeliydi. İyiyim ama biraz yorgunluk hissediyorum vücudumda, beyin yorgunluğu geçiriyorum dedi. Bende yatıp dinlenmesini söyledim. Saat 20:00’de bir daha aradım fakat aradığımda telefonu kapalıydı. Eşime ulaşması için Abime haber verdim abim o gün 21:00 gibi gidebileceğini söyledi fakat gidemedi. Abim Pazar günü evime gittiğinde kapıyı kimsenin açmadığını söyledi. Polis ve İtfaiye haber veren Abim, kapıyı İtfaiye ekipleri tarafından açıldığını evde kimsenin olmadığını söyledi” dedi.
Psikolojik rahatsızlığı olan eşinin dört gündür arayan Ünal Acar; eşinin saat 20:30’dan sonra evden çıktığını ve bir daha haber alamadığını ifade ederken. Acar, eşinin psikolojik rahatsızlık geçirdiğini, bazen sakin bazen ise sinir olduğunu ifade etti. Ünal Acar eşini sevdiğini ve eve dönmesini beklediğini ifade ederken şuan telefonu çalıyor ama bakmıyor. Hayati tehlikesinden korkuyorum eve dönmesini bekliyorum dedi. Kapı, kapı eşini aradığını ifade eden Acar eşini, görenlerin veya duyanların polise bildirmesini rica ediyor.

Haber: Fatma Altınok