Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deprem bölgesine Aksaray’dan bir destek daha

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında, depremde zarar gören ahırlara yönelik destek projeleri başlatıldı. Bu kapsamda yer alan projelerden birisi de, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde depremden zarar gören ahırların yapımı için ‘100 Üreticimize 100 Ahır’ projesi oldu. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Süt Birliği Başkanı Esat Zengin,  projeye destek vereceklerini açıkladı.

Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, “Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde depremden zarar gören ahırların yapımına Göksun Süt Birliği Başkanımız Selim Yağmur’un başlattığı “100 Üreticimize 100 Ahır” Projesinin yapımına bin briket, 20 torba çimento ile Aksaray Süt Üreticileri Birliği olarak bizde katılıyoruz. Depremde mağdur olan işletmelerimize geçmiş olsun diyoruz. Selim Yağmur başkanımıza da bu projeden dolayı teşekkür ediyoruz” sözlerine yer vererek projeye destek vereceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Göksun Süt Üreticileri Birliği Başkanı Selim Yağmur ise ‘100 Üreticimize 100 Ahır’ Projesine katkı veren değerli büyüğümüz önderimiz Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin ağabeyime ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, keselerine bereket. Başkanımın şahsında tüm Aksaray’a saygı sevgi ve hürmetlerimi arz ediyorum” ifadelerine yer vererek Esat Zengin’e ve Aksaray’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Haber: Ağustos Gerçe