Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru yeni sezon formalarını tanıttı

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden Aksaray’ın başarılı kadın voleybol takımı olan Kuzeyboru, 2023-2024 sezonunda oyuncuların giyecekleri formaları tanıttı.

Türkiye’de kadınlar voleybol ligi alanında en çok takip edilen ve dünyada ses getiren liglerden birisi olan Sultanlar Liginde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden takımlar, gerek oyuncu transferleri gerek oyun kurucuları ile merak uyandırırken, sporseverlere heyecanlı bir seyir keyfi sunuyor. Vodafone Sultanlar Ligi içerisinde mücadele eden takımlardan olan Kuzeyboruspor, bu yıl yaptığı transferler ile adından sıkça söz ettirmişti. Takımın yeni sezon içerisinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olurken, 2023-2024 sezonunda oyuncuların giyeceği formalar tanıtıldı.

Kuzeyboruspor, forma tanıtımı tüm dünya için oldukça önemli olan bir konuya yer verdi. Yeni sezon formalarını “sürdürülebilirlik” teması üzerinden tanıtan Kuzeyboruspor, yaptığı forma tasarımı ile çevre konusundaki duyarlı olunması gerektiğini bir kez daha vurguladı. “Yeni sezon, yeni forma, yeni enerji” mottosuyla formaları tanıtan Kuzeyboruspor, “2023-2024 voleybol sezonunda sadece sahadaki başarıyı değil aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceği de hedefliyoruz. Formamızı, MaxiPipe desteği ile doğayı ve çevreyi düşünerek tasarladık ve adına “Hayat” dedik. Yeni sezonda yeni formlarımızla yeni başarılar imza atmak dileği ile…” sözlerine yer verdi.

Yeni sezon için tasarlanan formaların adına “Hayat” denildiğini vurgulayan Kuzeyboruspor, oyuncuların konfor alanında kalmalarını sağlayarak oyun içerisindeki hareket alanlarını rahatlatmayı hedefliyor.

Haber: Ağustos Gerçe