Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ, AYDINLIK GELECEĞİN TEMİNATI

mayasını milletin attığı ak

mayasını milletin attığı ak parti’nin milletin içinde,milletin ruhunda, medeniyet damarlarında yaşayan büyük bir siyasi hareketolduğunu ifade eden ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti’nintürkiye’nin aydınlık geleceğinin teminatı olduğunu bildirdi.

ak parti, maruz kaldığı her türlü saldırılara veengellemelere rağmen, yılmadan azimle ve kararlılıkla milletine olan hizmetaşkıyla, ülkesine büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattığına dikkat çekenbaşkan altınsoy, “İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adalettenemniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama,demokrasiden insan haklarına kadar her alanda birçok ilke imza attık. akparti’nin devrim niteliğinde attığı adımlar, türk siyasi tarihinde önemli birdönüm noktası oluşturmasının yanında bölgede güven ve istikrarın sembolüolmuştur. milletimiz bizlere görev verdiği sürece bizler her daim milletimizinemrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

ak parti ile hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyentürkiye’nin durdurulmak istendiğine değinen altınsoy, “Ülkemize diz çöktürmekiçin yapmadıklarını bırakmadılar. her türlü senaryoyu devreye soktular. 15temmuz’da, 17-25 aralık’ta, gezi’de yıkamadılar. son olarak da ekonomikmanipülasyonlar yaparak ekonomimizi sarsacaklarını sanıyorlar ama yinebaşaramayacaklar. bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere karşı cevabı bu azizmilletimiz her zaman vermiştir” diye konuştu.

ak parti’nin, maruz kaldığı her türlü saldırılara veengellemelere rağmen, yılmadan azimle ve kararlılıkla millete olan hizmetaşkıyla, türkiye’ye büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattığını dilegetiren altınsoy, “14 ağustos 2001 yılından bugüne milletin desteğiylekaranlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesi olan ak parti genelbaşkanımız, cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi çokdaha ileriye götürme adına milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023 ve2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!