Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan üst üste 5. mağlubiyet

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u sahasında konuk etti.

2023-2024 sezonuyla beraber tekrar yükseldiği Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 4 maçının hepsini kaybeden Aksaray Belediyespor, 4 maçının 1’ini kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Aksaray Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Maçtan önce 0 puanla son sırada bulunan Aksaray ekibi, bu maçı kazanarak ilk galibiyetini almak istiyordu.

Maçın ilk 10 dakikasında rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, maçın 10. Dakikasına 6-4 önde girdi. Daha sonra oyunu dengeleyen İzmir ekibi 15. Dakikada skoru 7-7’ye getirdi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında rüzgar tersine dönerken, konuk takım 26. Dakikada skoru 11-14 yaparak öne geçti. İlk yarının son bölümünde rakibinin baskısına cevap veren Aksaray Belediyespor, iyi bir performansla geri dönüş yaparak ilk yarıyı 14-14 tamamlamayı bildi.

İkinci yarıda da iki takımda başa baş bir oyun sergilerken, ev sahibi Aksaray Belediyespor maçın son 20 dakikasına 20-18 üstünlükle girdi. Bu çıkışı sürdüremeyen Aksaray Belediyespor, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor’un ataklarını kesemeyince maçta son 5 dakikaya 26-24 İzmir Büyükşehir Belediyespor üstünlüğü ile girildi. Maçın son bölümleri büyük heyecana sahne olurken Aksaray Beldiyespor yine istediği sonucu alamadı. 28-27’lik skorla üst üste 5. Maçını da kaybeden ev sahibi ekibin oyuncuları maçtan büyük üzüntüyle ayrıldı.

Haber Avni Kuru