Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 13. Olağan İl Kongresi gerçekleşti

Aksaray’da 13. Olağan İl

Aksaray’da 13. Olağan İl Kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanı, il yönetimi ve kurultay delegeleri belli oldu. Gerçekleşen kongrede yeni dönem il başkanı Avukat Bilal Özdemir olarak belirlendi.

Kongreye tek aday ile giden Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni ile başkanı Avukat Bilal Özdemir oldu. İl delegelerinin oyları ile il başkanı olarak seçilen Avukat Bilal Özdemir kongrede tek aday olarak yer aldı. Aksaray Kültür Merkezi Büyük Salonda yapılan kongrede il yönetimi ve kurultay delegeleri de belirlendi.

Yapılan seçim sonrasında İl Başkanı seçilen Avukat Bilal Özdemir ve yönetimine, Cumhuriyet Halk Partililerden tebrik gecikmedi.

Cumhuriyet Halk Partisindeki 13. Olağan İl Kongresine; Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, 28. Dönem Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, parti yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe