Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkanı Belgemen aday değil mi?

Eskil Belediye Başkanı Necati

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’den önemli açıklama; “Yerel seçimler için potansiyel adayları araştırıyoruz”

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli bir açıklama yaparak, potansiyel adayları araştırdığını ve tekliflerde bulunduğunu duyurdu. Belgemen, Eskil’in geleceği için birlikte çalışmaya çağrıda bulundu.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte harekete geçti. Belediye Başkanı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli kardeşlerim, mahalli seçimler yaklaşıyor, yaklaşık 6 ay gibi bir süre kaldı. Bu memleket hepimizin ve hepimize bir görev ve sorumluluk düşüyor.”

Belgemen, bu sorumluluk içerisinde en az 2-3 yıldır aday arayışında olduğunu ve çeşitli isimlere teklifler götürdüğünü belirtti. Araştırma ve tekliflerle ilgili olarak şu isimleri paylaşarak; Münür Oğuz, Nurettin Mutlu, Necip Ceçen, Hakim Ali Rıza Mutlu, İsmet Mutlu, Gazi Mutlu olmak üzere bu kişilere teklif götürdüğünü ifade etti.

Başkan Belgemen, bu isimlerin üniversite mezunu ve devletin çeşitli kademelerinde görev yapmış kişiler olduğunu ifade etti ve onları Eskil’e hizmet etmeye davet ettiklerini belirtti. Ancak, hiçbirinin teklifi kabul etmediğini söyledi. Belgemen, “Biz bunların yapabileceğine inanıyoruz. Şimdi bazıları yine bir bahane üretmeye çalışacak. Bakın, hepsi hayatta böyle olup olmadığını kendilerine bizzat sorun. Sözlerimiz hala geçerli, gidin getirin, hemen başlatalım hangisi olursa olsun. Evet, zor bir görev ama taşın altına elimizi koyacağız. Allah’a emanet olun,” dedi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’in bu açıklaması, yerel seçimler öncesi siyasi arenada heyecan yaratırken, potansiyel aday arayışının nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken kendisinin aday olup olmayacağıda merak konusu oldu. Haber; Ağustos Gerçe