Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göreve yeni gelen Genel Sekreter Kılınçkaya ’ya ziyaret sürüyor

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya’yı ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Genel Sekreter Hakan Kılınçkaya, göreve gelmesiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Kılınçkaya’yı makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün hayırlı olsun dileklerini sundu.
Genel Sekreter Kılınçkaya ile görüşen İl Başkanı Aktürk ve Genel Meclis Başkanı Tüzün, Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yaptı. Genel Sekreter Kılınçkaya, İl Başkanı Aktürk ve Genel Meclis Başkanı Tüzün ile Aksaray’ın köylerinde gerçekleşen çalışmalar ve yapılması beklenen projeler hakkında istişare de bulundu.
Aksaray’ın gelişmesi ve büyümesi adına köylerde yapılan faaliyetler üzerine görüşen heyet, köylerin gelişmesi ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yapılması gerekenler hususunda görüştü.
Haber: Fatma Altınok