Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy ilçesinde

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İlçe ziyaretleri kapsamında Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

     
Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ile bir araya geldi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu geçtiğimiz haftalarda Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray Valisi olarak göreve başladı.
Aksaray’ın kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından İlçe ziyaretlerine başlayan Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy İlçesini ziyaret ederek, Ortaköy halkıyla bir araya geldi.
Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’den Ortaköy ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ortaköy’ü ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Kaymakam Karatepe’den Ortaköy ilçesinde yapılmakta olan hizmetler ve projeler hakkında bilgiler alarak ilçenin gelişmesi ve büyümesine ilişkin istişare de bulundu.
Ardından Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ile görüşen Vali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Özdemir’den Ortaköy’de yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgi aldı. Vali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Özdemir ile İlçenin gelişmesine katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyular çalışma hizmetler hakkında görüştü.
Ortaköy ilçesini gezen Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy halkı ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vali Kumbuzoğlu, Ortaköy halkı tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.
Haber: Fatma Altınok