Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki tır 1 otobüs çarpıştı: 2 ölü 4 yolcu yaralandı

Bursa Çevre Yolu’nda Trajik

Bursa Çevre Yolu’nda Trajik Trafik Kazası 2 kişi hayatını kaybetti

       

Bugün sabah saatlerinde Bursa Çevre Yolu Karahıdır mevkiinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. Kazada, iki TIR ve bir yolcu otobüsü karıştı, sonucunda iki TIR şoförü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Ankara istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Resul Çakır (29) yönetimindeki 16 ARS 042 plakalı TIR’ın, arıza nedeniyle emniyet şeridine park eden Neşri Atlay’ın (68) 68 AAZ 726 plakalı TIR’a çarpmasıyla başladı. Bu çarpışmanın ardından, TIR savruldu ve aynı yönde seyir halinde olan 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarptı.

Kazanın hemen ardından olay yerine jandarma, bölge trafik polisleri, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, TIR’ını tamir etmek için aracının yanında bulunan Neşri Atlay kurtarılamadı. Aynı şekilde, TIR’ın şoförü Resul Çakır da acil müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma sürüyor.

Haber; Ağustos Gerçe