Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da, Gaziler gününde fidanlar toprakla buluştu

Aksaray’da ağaç dikim etkinliği,

Aksaray’da ağaç dikim etkinliği, Gaziler Günü’ne anlamlı katkı sağladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde “Gaziler Günü” özel etkinlikleri düzenlendi. Şehit ve Gazi Parkı Orman Alanı (Akin Köyü Yolu üzeri), ağaç dikim etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte, Gaziler Günü’nün anlamına vurgu yapmak amacıyla Vali Kumbuzoğlu, protokol üyeleri, İl Müdürleri ve gaziler bir araya geldi. “Şehit ve Gaziler Ormanlığı” alanında gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliği, gelecek nesillere yeşil bir miras bırakma amacını taşıdı.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillerle en güzel miras dikili bir ağaç ve şanlı bir namdır.” dedi. Katılımcılar, etkinlik sırasında birbirleriyle sohbet edip, anılarını paylaşarak Gaziler Günü’nü anlamlı bir şekilde geçirdi.

Etkinliğin sonunda, Vali Kumbuzoğlu ve katılımcılar, ağaç dikim alanında fidanları toprakla buluşturdu.

Bu özel gün vesilesiyle gazilerimize olan minnettarlığımızı bir kez daha ifade ederken, doğaya verilen önemin de altı çizildi. Gaziler Günü, bu anlamlı etkinlikle coşku ve anlam kazandı. Haber; Fatma Altınok