Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı futbolseverler takımlarından umutlu

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor hafta sonunda Amedspor’a 2-1 mağlup olunca hem kalesini gole kapatma hem de namağlup olma unvanını da sona erdirmiş oldu.

Aksaray Belediyespor ligin ilk üç haftasında önce deplasmanda İskenderunspor’u 1-0 mağlup etmiş ardından Uşakspor ile sahasında 0-0, deplasmanda ise Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalarak müsabakaları eşitlikle sona eren ve gol atması da yemesi de kolay olmayan bir takım görüntüsü vermişti.

Siyah- beyazlı temsilcimiz Amedspor ile oynadığı müsabakanın da ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Hatta Yasin Abdioğlu’nun serbest vuruştan attığı şutta direkte patlamıştı. Karşılaşmanın 54’ncü dakikasında yapılan bireysel hatanın ardından kalesinde golü gören siyah beyazlı ekip, 76’da penaltıdan Yasin Abdioğlu ile beraberliği sağlasa da bu defa da rakibinin 86’da penaltıdan attığı gole engel olamamıştı.

Karşılaşma sonunda Amedspor karşısında oynanan futbol Aksarayspor taraftarlarını da memnun etti. Alınan 2-1’lik mağlubiyete rağmen çok yüksek bütçeli takımlara karşı Aksaray Belediyespor takımının iyi mücadele ettiği, müsabakayı da hakemin bitiş düdüğüne kadar bırakmadığı da gözlerden kaçmadı. Takımının müsabakalarına ilk maçından bu yana sahip çıkan ve iç sahada oynanan Uşakspor ve Amedspor maçlarında tribünleri tıklım tıklım dolduran siyah beyazlı taraftarlar takımlarının daha iyi olacağına da inanıyorlar.

Aksaray’daki spor kamuoyu ise Aksaray Belediyespor’un bu sezon yeni bir kadro kurduğunu, tüm futbolcuları yeni takıma dahil ettiğini, ilk sezonunda takımımız yeni kadrosuyla yeni sezonda oyun yapısını rakibine kabul ettirmeye çalıştığını ifade ettiler. Futbolcular teknik direktör Önder karaveli ve ekibinin de talimatlarını yüzde yüz yerine getirmeye çalışıyorlar fikrinde birleştiler.

Bu arada Aksaray Belediyespor takımının Amedspor karşısında iki değişiklik yapması ve buna karşılıkta Amedspor takımının yaptığı 3 değişiklikle adeta o andan itibaren sık sık pozisyon bulmalarına da yorum yapan spor kamuoyu, Bizim takımda demek ki kenardan gelip de katkı yapacak oyuncu sayısında sorun var. Yedek kulübesi iyi olmayan takımın başarısında da sorun olabilir yorumunda bulundular.

Haber Avni Kuru