Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl Başkanı Karataş’dan teşekkür mesajı

17 Eylül Pazar günü

17 Eylül Pazar günü gerçekleşen 14. Olağan İl Kongresi sonucunda Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak seçilen Burhanettin Karataş, gerçekleşen kongre sonrası açıklamada bulundu.

MHP Aksaray İl Başkanı olarak seçilen Karataş 14. Olağan İl Kongresinde bulunan ve destek veren herkese teşekkürleri sunan mesaj yayınladı.
MHP Aksaray İl Başkanı Karataş cümlelerinin şu şekilde başladı. İl Başkanı Karataş; “2024’E Doğru Diyar Diyar Anadolu, Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı temalı Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı 14.Olağan Kongremizi Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı’nın Divan Başkanlığında, Divan Başkan Yardımcısı MHP Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef, Divan Katip Üyeleri (THE) Av. Serkan Alyaprak ve Ağaçören Belediye Başkanımız Yaşar Bekleviç’ten oluşan heyetle gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Karataş konuşmasının devamında; “Öncelikle şahsıma İl Başkanlığı Adaylığımı tensip ve olurlarıyla layık gören Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof.Dr. E.Semih Yalçın Beyefendiye, Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı ve İl Teşkilatımıza teşekkürlerimi ve hürmetlerimi sunuyorum. Önceki İl Başkanımız Av.Mustafa Çölkesen ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bugüne kadar yapmış oldukları özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
14. Olağan kongrenin ülkeye hayırlı olması dileğinde bulunan İl Başkanı Karataş; “Şahsımla birlikte, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İl Disiplin Yönetim Kurulu üyelerimizi ve Üst Kurul Delegelerimizi büyük bir teveccühle oylarıyla seçen kıymetli delegelerimize, kongremize teşrifleri ile bizleri onurlandıran, Cumhur İttifakı Ortağımız AK Parti Aksaray Milletvekili Sayın Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı ve Teşkilat mensuplarına, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlarına, İlçe Teşkilat Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına, MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanımıza, KAÇEP İl Başkanımıza ve kıymetli Asenalarımıza, Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanımıza ve Teşkilat mensuplarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Türkiye Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisine, TÜRKAV Aksaray İl Temsilcisine, STK Başkanlarına, Muhtarlarımıza, basın mensuplarına, tüm dava arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah’tan, 14. Olağan Kongremizin Ülkemize, milletimize, partimize ve Aksaray’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek cümlelerini sonlandırdı.
Haber: Fatma Altınok