Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Bağlı- Sağlık Kasabası arasındaki yol çalışmasını inceledi

AK Parti heyeti, Bağlı-

AK Parti heyeti, Bağlı- Sağlık Kasabası güzergâhındaki yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk, , Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve AK Heyet, Bağlı-Sağlık Kasabası arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Vatandaşların güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamasını hedefleyen yol çalışmalarında ulaşım konforlu hale getiriliyor. Aksaray’da yol yapım çalışmaları Aksaray’a yapılan yatırımlar arasında önemli bir yer alıyor.

Aksaray’da köy yollarında yapılan yol çalışması ile köylere ulaşım kolaylaşırken, yollarda oluşabilecek olası azaları en aza indirebilmek adına yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Köylere ulaşım kolaylaştıran yol çalışmaları ile köyler geliştirilmesi hedefleniyor.

Bağlı-Sağlık Kasabası güzergâhında yapılan yol çalışmalarını yakından takip etmek isteyen AK Parti heyeti, yerinde inceleme yaparak yetkili personellerden işleyiş hakkında bilgiler aldı.

AK Parti heyeti incelemelerin ardından, vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları adına, yatırımların devam edeceği belirtti.

Haber: Fatma Altınok