Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız’a ziyaret

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı ziyaret eden heyet ziyareti esnasında, engellik alanında istişarelerde bulunarak, spor faaliyetlerinde engel olmadığını vurguladı.
Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü, Aksaray’da engelli vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalara değinerek engelli vatandaşların spor faaliyetlerinde elde ettikleri başarılar üzerine görüşme yaptı. Görüşme esnasında, engelli vatandaşların spor faaliyetlini arttırmak ve daha verimli hale getirerek topluma kazandırma hususunda istişare edildi.
Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok