Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertürk’ten CHP Genel Başkan adayı Özel’e destek

Ali Abbas Ertürk, CHP

Ali Abbas Ertürk, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ifade eden Özgür Özel’e yönelik sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.
Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ilan eden Özgür Özel’e yönelik açıklamada bulundu.
28. Dönem Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk; “Partimizi değiştirip geleceğe hazırlamak için bir parti neferi olarak var gücümle mücadele edeceğim” sözleriyle CHP Genel Başkanlığına aday olan Özgür Özel’e destek verdi.
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıkladı. Özgür Özel’e yönelik Aksaray CHP 28. Dönem Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk konuştu.
CHP Aksaray 28. Dönem Milletvekili Adayı Ertürk sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Yolun açık olsun Türkiye’nin cesur yüreği. Çıkmış olduğun genel başkan adaylığı yolculuğunda başarılar diliyorum, yolun açık olsun. Partimizi değiştirip geleceğe hazırlamak için bir parti neferi olarak var gücümle mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok