Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor 1-2 Amed Sportif

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. Hafta mücadelesinde Dağılgan Stadyumu’nda Motolux 68 Aksaray Belediyespor, konuk ettiği Amed Sportif’e 2-1 mağlup oldu.

İlk yarı, iki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçilirken iki takım da aradığı golü bulamadı. Aksaraylı futbolseverlerin yoğun desteği altında oynanan maçta siyah beyazlı ekip ilk yarının son dakikalarında ev sahibi ekip rakibinin kalesinde yoğun baskı kursa da, siyah beyazlıların beklediği gol gelmedi. Aksaray ekibi Yasin Abdioğlu’nun kullandığı ve direkten dönen topuyla gole yaklaşırken ilk yarıda Aksarayspor adına gole en çok yaklaşılan pozisyon bu oldu.

İkinci yarıya Amed Sportif daha baskılı başlarken, konuk ekip arka arkaya yaptığı ataklarla aradığı golü buldu. 63. Dakikada Gökhan Alsan’ın golüyle öne geçen konuk ekip oyunu soğutmaya çalışsa da, taraftar desteğini arkasına alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Yaptığı ataklar esnasında ev sahibi ekibin bir topu da direkten dönerken, beraberliği sağlayacak gol 77. Dakikaya kadar gelmedi. 74. Dakikada Ali Kuçik’in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kullanan Yasin Abdioğlu, 77. Dakikada takımına beraberliği sağladı. Beraberlik golünden sonra ataklarını sürdüren siyah beyazlılar üstünlük golünü bulamadı. 84. Dakikada Amed Sportifli oyuncunun ceza sahası içerisinde yerde kalmasıyla penaltı vuruşu kazanan konuk ekip 86. Dakikada Gökhan Alsan’ın vuruşuyla maçta tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda beraberlik golünü arayan Aksaray ekibi golü bulamadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla hanesine puan ekleyemeyen ve namağlup serisi bozulan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 5 puanda kalırken, Amed Sportif takımı puanını 10’a yükseltti.

TFF 2. Lig 5. Hafta mücadelesinde, Yeni Karaman Stadyumu’nda saat 23 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da, Karaman FK ile karşılaşacak olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, bu maçı kazanmak istiyor.

Haber Avni Kuru