Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarah Parsons ilk antrenmanına çıktı

Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele

Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru’da yeni transfer Sarah Wilhite Parsons takımla birlikte ilk antrenmanına çıkarken, takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz sezon Misli.com Sultanlar Ligi’ni 10. Sırada tamamlayan ve transfer döneminde kadrosuna pek çok oyuncu ekleyerek güçlenen Kuzeyboru, sezon öncesi hazırlıklarını Aksaray’da sürdürüyor. Sezonu Ankara’da PTT takımı ile 14 Ekim’de oynayacağı mücadele ile açacak olan Kuzeyboru’da yeni transfer Sarah Wilhite Parsons takıma katılarak, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. İlk antrenmanında açıklamalarda bulunan Amerikalı smaçör, “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Bu takım ve şehir hakkında pek çok harika şey duydum ve sonunda takıma katıldığım için çok mutluyum. Şu ana kadar herkes çok misafirperverdi. Bu yüzden çok minnettarım” dedi.
Kuzeyboru ile başarıyı hedefleyen Parsons, “Burada güzel anılarım var. Spor salonu kapalı bir yer ve bu yüzden taraftarların enerjisini ve atmosferini gerçekten hissedebiliyoruz. Takım için en iyi başarıyı diliyorum, umarım gerçekten ilerleyebiliriz. Antrenmanlarda ve maçta her gün daha iyi olabiliriz ve gerçekten güçlü bir şekilde bitirebiliriz” diye konuştu.

Haber Avni Kuru