Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray yeşilleniyor

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü,

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü, doğa koruma ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü, doğanın korunması ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakılması amacıyla yoğun bir çaba içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü, Sarıyahşi’de fidanları toprakla buluşturarak doğaya verdiği önemi gösteriyor.

Aksaray Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman, yaptığı açıklamada, “Toprağımız bizim özümüz, onu korumak sözümüz. Cennet vatanımızın her bir karış toprağını korumak ve yeşillendirmek için Sarıyahşi’de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu sonbaharda yüzlerce fidanı toprakla buluşturarak, doğayı ve Aksaray’ı gelecek nesillere daha yeşil bir şekilde bırakmayı hedefliyoruz. Bütün gayretimiz yeşil Aksaray için, Aksaray yeşilleniyor, yeşil vatan Sarıyahşi’de yeşilleniyor,” dedi.

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü’nün bu çevre dostu çalışmaları, doğal kaynakların sürdürülebilir bir şekilde kullanılması ve doğanın korunması için önemli bir örnek teşkil ediyor. Gelecek nesillere temiz ve yeşil bir çevre bırakma amacıyla çalışmalarını sürdüren müdürlük, çevreye duyarlılık konusunda ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe