Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’na tekstilcilerden ziyaret

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve şehrin farklı noktalarında bulunan tekstilciler, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu’na yapılan ziyarete Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş da katılım sağladı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve Tekstil Üreticileri Derneği Başkanı Ahmet Kulak, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret ederek “hoş geldiniz” dediler. Tekstilciler, ziyaret sırasında Aksaray’daki üretim durumu hakkında da Vali Kumbuzoğlu’na bilgi verdiler.

Aksaray Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ahmet Kulak, “Aksaray’ın tekstil alanında sağladığı istihdam ile işsizliğin sona ermesi konusunda önemli bir atılım yapılmıştır. Organize sanayi bölgesindeki ülkemizin marka tekstil firmaları üretimlerini Aksaray’da yapıyor” dedi.

Aksaray Tekstil Üreticileri Derneği Başkanı Ahmet Kulak ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklama sırasında, “Aksaray tekstil şehridir. Tekstil şehrinde üretilen ürünlerin ülke pazarına Aksaray’dan sağlanmaktadır. Ülkenin merkezindeki Aksaray, istihdamı sayesinde, ürünlerin yerine ulaşması konusunda önemli bir merkezdir” dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ziyaretlerinden dolayı ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ile Tekstilciler Odası Başkanı ve ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak’a teşekkür etti.

Haber: Ağustos Gerçe