Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Özkök, Avrupa ile yakın ilişkiler kuruyor

Aksaray Ticaret Borsası Aksaray

Aksaray Ticaret Borsası Aksaray Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat Bürosu açtı.

     

Açılışa Aksaray Borsa Başkanı Hamit Özkök, Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Dış İlişkiler Komisyon Üyesi Mehmet Kocagöl, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-İHK )Genel Sekreteri Okan Özoğlu, TD-İHK Genel Sekreter Yardımcısı,Dış işlerden sorumlu Sevgi Kalaycı ve Aksaray Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aksaray Ticaret Borsası bünyesinde Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat bürosu açılışı Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök başkanlığında yapıldı.
Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası irtibat ofisi açılışıyla Aksaray Ticaret Borsası üyeleri başta olmak üzere Aksaray ilinde iş dünyasına, insanlarına Avrupa’da yapılacak ticari gelişmelere yardımcı olacak, projeleri yönlendirerek Avrupa’da ikili ilişkileri yönetecek ortaklık çalışması amacıyla büro açıldı.
Aksaray sanayi gücü olarak gelişmeler kaydederek ilerlerken iş dünyasında yenilikçi yaklaşan firmalar Avrupa’ya ihracat yapma yolunda çalışmalar yürütüyor. Üretimi arttırmaya yönelik atılan imzada Aksaray’a Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat bürosu açılarak, Avrupa ile yakından ilişkiler kuruluyor.

Aksaray Ticaret Borsası bünyesinde açılan Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat bürosu ile Avrupa’da yapılacak ticari gelişmeler yakında takip edilecek. Yapılan ticaret ile proje yönlendirmede, ihtiyaç analizde Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat bürosu bünyesinde yapılarak Aksaray’ın sanayi potansiyeline katkı sağlayacak.
Aksaray Ticaret Borsası bünyesinde açılan Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası İrtibat bürosu Aksaray’ın Avrupa ile ilgili ilişkilerini kuvvetlendirmesi hedefleniyor.
Haber: Fatma Altınok