Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Erel, Cumhur ittifakına ışık mı yakıyor?

MHP Geçmiş dönem Aksaray

MHP Geçmiş dönem Aksaray il başkanlığı yapan, ardından da MHP’den ayrılarak İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi olduktan sonra, 27’nci dönem İyi Parti Aksaray Milletvekili seçilen Ayhan Erel, Partisi tarafından 28’nci dönem de milletvekili adayı gösterilmemişti.

Erel, İyi Parti’den milletvekili adayı gösterilmedikten sonra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İyi Parti’ye yönelik olarak ‘Gelin yerel seçimlerde komşu olalım’ sözlerine de, ‘Davete icap etmek gerekir’ diye cevap vermişti.

Ayhan Erel’in bu tür çıkışları da ulusal haber kanallarının da dikkatini çekti ve sık sık ulusal kanallarda söyleşilere katılmaya başladı.

27’nci dönem İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel katıldığı bir televizyon programında itiraf gibi açıklamada bulundu. Erel, “Bir yakınımın düğünü için İzmir’e geldim. Gönlümde, ‘Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisine mensup bir belediye başkanı yönetse. Bir daha diğer partiler almasın diye 5 yılda ayağa kaldırırdı’ diye geçirdim” dedi.

Ayhan Erel’in bu açıklaması, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde komşu olalım sözlerine , davete icap etmek gerekir diyerek, MHP’ye yeniden geri dönme düşüncesinde olduğu

nu ortaya koyarken, Erel’in İzmir için yaptığı açıklamada, Ayhan Erel, Cumhur ittifakı adına yada MHP adına İzmir’den Belediye Başkan adayı mı olmak istiyor sorusunu da gündeme getirdi.

Ayhan Erel’in bu sözleri kullandığında İyi Parti İzmir Belediye Başkan adayı olarak, İyi Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi aday olarak açıkladı. Haber: Ağustos GERÇE