Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor sıkı bir hazırlık içerisinde

2023- 24 Sultanlar Ligi

2023- 24 Sultanlar Ligi öncesi hazırlıklarını Aksaray’da sürdüren Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı sezona sıkı bir çalışma ile başlamak istiyor.

Mehmet Nuri Bedestenlioğlu yönetiminde sezona Aksaray Spor salonunda hazırlanan Kuzeyboru Kadın Voleybol takımında moraller oldukça yerinde görünüyor. 14 Ekim’de başlayacak olan Sultanlar Ligi öncesinde kadrosunun tamamına yakınını yenileyen Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı yönetimi, takıma yeni kazandırılan sporcuların da Aksaray’a alışması konusunda da yoğun bir çalışma içerisinde.

Kuzeyboruspor, Aksaray Spor salonunda müsabakalarını oynayacağı salonda çift antrenmanlı günler yaşıyor. Bazen tek bazen de çift antrenmanla günleri geçen Kuzeyboru kadın voleybol takımı lig öncesinde Ankara’da yapılacak Axa sigorta kupa müsabakalarında da boy gösterecek.

Kuzeyboru Kadın Voleybol takımında yerli ve yabancı 14 sporcu bulunuyor. Kuzeyboru takımının yerlileri arasında A Milli takım sporcusu Tuğba Şenoğlu da yer alıyor. Yabancılar arasında ise Amerikalı, Dominik Cumhuriyetinden ve Bosnalı sporcuları bulunuyor. Bu sporcular, Gaila Concida Gonzalez (Pasör çaprazı) Dominik Cumhuriyeti, Sarah Wilhite Parsons (Smaçör) Amerikalı, Edina Begiç (Smaçör) Bosnalı. Sporcular, bu sezon Sultanlar liginde Kuzeyborusporun başarısı için ter dökecek.

Haber: Ağustos Gerçe