Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Neslihan abla tavuklarına kavuştu

Aksaray’da Pazar günü meydan

Aksaray’da Pazar günü meydan gelen sel afetinde bir vatandaşın tavuklarının telef olmasının ardından Aksaray Belediyesi ekipleri, kadın vatandaşa yeni tavuklarını teslim etti.

     

3 Eylül Pazar günü meydana gelen sel afetinde birçok acı kayıp yaşayan Aksaraylı vatandaşların acılarını bir nebze hafifletmek adına Aksaray Belediye ekipleri destek oluyor.
Aksaray ilinde yaşanan selin ardından, selden etkilenen mahalleri, sokakları, ortak kullanım alanlarını eski haline kavuşturmak adına çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri, sel felaketinde tavukları telef olan vatandaşın yanında oldu.
Yaşanan sel afetinde tavukları telef olan Neslihan isimli bir vatandaşın yardımına Aksaray Belediyesi koştu. Belediye ekiplerinin vatandaşın acısı hafifletmek amacıyla tavuk teslim etmesi Neslihan isimli vatandaşın yüzünü güldürdü.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dinçer; “Neslihan abla tavuklarına kavuştu. Şehrimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle tavukları telef olan hemşehrimize yenileri ekiplerimizce teslim edildi. Allah şehrimizde ve ülkemizde bir daha böyle acılar yaşatmasın” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok