Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üniversite güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında ‘Üniversite Güvenlik Tedbirleri’ toplantısı yapıldı.
Aksaray Valiliği binasında gerçekleşen toplantıya; Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve ilgili kurum amirleri katılım gösterdi.
2023- 2024 Üniversite öğrenim yılı başlamadan önce gerçekleşen toplantıda üniversiteye yönelik güvenlik tedbirleri üzerine görüşme yapıldı.
Aksaray’da huzur ve güvenliği sağlayan asayiş teşkilatı Aksaray iline farklı şehirlerden okumak amacıyla gelen öğrencilerin herhangi bir suçla karşılaşmaması adına olası tehlikelere kaşı korumak amacıyla yapılan toplantıda Aksaray’da güvenliği sağlamak adına yapılması gerekenler üzerinde duruldu.
Aksaray ilinde suç ve suçlulara karşı yoğun çalışmalar gerçekleştiren asayiş teşkilatı gece gündüz demenden kolluk kuvvetleri ile yoğun çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Aksaray Üniversitesinde yeni öğretim yılına başlayacak öğrencilerin huzurla ve güvenle öğrenimlerini tamamlamaları amacıyla Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almasını sağlamak amacıyla ilgili kurumlarla toplantı yaptı.
Aksaray Üniversitesinde eğitim almak için yeni döneme başlayacak öğrencilerin güvenlik tedbirlerine yönelik görüşme yapıldığı toplantıda üniversite öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına güvenlik tedbirlerine dair kararlar alındı.
Haber: Fatma Altınok