Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

A Milli takımdaki teknik adam değişikliği Aksaray Belediyespor’a yansır mı?

Avrupa Şampiyonası yolunda A

Avrupa Şampiyonası yolunda A Milli futbol takımımız Eskişehir’de Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Milli takımın Ermenistan ile 1-1’lik beraberlik A Milli takımın teknik direktörü Stefan Kuntz’un da tahtını sallamaya başladı.

A Milli takım için spor kamuoyunda düşünülen isimlerden birisi de teknik direktör Abdullah Avcı olarak biliniyordu.

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli, sezon öncesinde Aksaray Belediyespor yönetimi ile ön görüşme yapmış, bu görüşme de Aksaray Belediyespor ile Önder Karaveli arasında verilen söz vardı o söz de ‘Eğer Abdullah Avcı Milli takımın başına teknik direktör olarak gelirse, Önder Karaveli’de, Avcı’nın teknik ekip kadrosunda yer aldığı için Milli takımla yoluna devam edecekti” o zamanlar Futbol takımı yoluna Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yoluna devam etme kararı alınca, Önder Karaveli’de ön görüşme de yaptığı sözünü de tutarak Aksaray Belediyespor ile anlaşmıştı.

Cuma akşamı A Milli futbol takımımızın Ermenistan ile 1-1 berabere kalması ile A Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz’un tahtı da sallanmaya başladı.  Futbol federasyonu yönetim kurulu eğer, Kuntz ile yollarını ayırır, takımın başına da Abdullah Avcı’yı getirecek olursa, Abdullah Avcı’nın teknik kadrosunda yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli’nin de Aksaray’da kalacak mı? Yoksa Milli takımı tercih edeceği çok bilinmeyenli bir denklemin içine girilmiş olacak.

Bakalım A Milli takımdaki teknik adam değişikliği olacak mı? Olmayacak mı?  Teknik adam değişikliği olmazsa Aksaray Belediyespor için her hangi bir sorun olmayacak. Eğer değişiklik olacak olursa ve A Milli takımın başına da Abdullah Avcı getirilecek olursa, Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli nasıl bir karar verecek bunu hep birlikte göreceğiz.  Haber: Ağustos GERÇE