Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asel bebeği bulan itfaiye eri; “Çorapları bile ayaklarındaydı”

Pazar günü meydana gelen

Pazar günü meydana gelen sel felaketinin ardından 6 gündür kayıp olan Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı. 6 gündür kayıp olan Asel bebeği, bir itfaiye eri buldu.

Asel bebeğin cansız bedenini ilk gören itfaiye eri yaptığı açıklamada; “AFAD ve İtfaiye ekibi olarak beraber derenin karşı tarafına geçtik. Kepçe çalışmaya başlamamıştı. İtfaiye ekibinin bir kısmı sol, bir kısmı da sağ tarafa geldi ve aramaya başladık. Ağaç kütüklerinin arasından geçerken bebeğin cansız bedenine ulaştık. Ağaç kütüğünün altında bulduk Asel bebeği. Emek veren herkesten Allah razı olsun. Bulmak bize nasip oldu ama kaç gündür bütün ekipler çalışıyor burada herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Asel bebeğin bulunduğunda nasıl göründüğü sorusunu yanıtlayan itfaiye eri; “Uzanmış bir şekilde duruyordu. Ağaç kütüğü üzerine basmış, kütüğün altında üzeri de biraz balçık olmuştu o şekilde bulduk. Tarama yöntemi yaparken bulduk. Kıyafetleri üzerindeydi ama kıyafetlerine balçık bulaşmıştı. Çorapları bile ayaklarındaydı. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe