Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koçaş, Aksaray’ın iki önemli sorununu dile getirdi

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş;

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş;

Aksaray’ın iki önemli sorununu dile getirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Sn. Hamza Aktürk ve beraberindeki Heyet, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) M. Rifat Hisarcıklıoğlu salonunda Aksaray sivil toplum kuruluşları başkanları ve iş dünyası ile bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’in Aksaray iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile yaptığı toplantıya ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’de katılım sağladı.

Toplantıda AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, STK başkanları ve iş dünyasının önemli isimlerinden gelen sorulara cevap verdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılım gösterdiği programda ATSO Başkanı Ahmet Koçaş iş dünyasının sorunlarını ve taleplerini dile getirirdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş Aksaray’ın iki önemli sorununu dile getirdi. Başkan Koçaş, demiryolu ve su projesinin Aksaray için artık sorun olmaktan çıkması gerektiğini belirtti. ATSO Yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis başkanı Fatih Tekin günün anlamına özel olarak AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e Aksaray Ulu Cami minyatürünü hediye ettiler.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Haber: Ağustos GERÇE