Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasta yakınlarının kalacak yer telaşı olmayacak

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Burada ücretsiz hizmet sayesinde, ihtiyacı olan insanlar gelip hastalarını daha yakından takip edebilecekler. O yüzden bu projenin her şeyden evvel bir insanların rızasını devamında Allah’ın rızasını kazanmak için yapılan bir iş olduğunun altını çizmek lazım” sözlerini kullandı.

2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Aksaray’a gelen AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aksaray Belediyesi Hasta Konuk Evi ve Külliye projelerinin temel atma törenine katılım sağladı. Aksaray’a ilk kez geldiğini ve bunun için oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Zengin, sözlerine, “Bugün burada ben konuşmaları bütünlük içerisinde değerlendiriyorum. Sayın Belediye Başkanımız aslında bu projenin nasıl şekillendiğini ifade ettiler ve devamında da sayın milletvekilimiz Külliye kelimesinin bize kültürümüzde değer binamızda anlamımızı altını çizdiler. Ben de bir bütünlük içerisinde tamamlayan birkaç kelime kullanmak istiyorum. Evveliyatta tabi çok üzüntü verici bir hadise yaşadınız geçen hafta Pazar günü İstanbul’da ‘da öyleydi. İstanbul’da iki ilçemizde Başakşehir’de ve Arnavutköy ilçemizde çok ciddi bir yağmurdan oluşan selden oluşan bir hasar vardı. İstanbul’da da can kaybımız var. Burada da bir kardeşimiz hanımefendi maalesef ve bir bebeğimiz hayatını kaybetti. Buradan çıkınca da inşallah ailelerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Başınız sağ olsun çok geçmiş olsun diyorum” diyerek başladı.

Grup Başkanvekili Zengin sözlerinin devamında, “Afetler tabi çok zor tabiatın dönüşmesiyle oluşan bu afetlerin yarattığı hasarları iyice bir düşünmemiz lazım yani tabiata sahip çıkmak lazım. Birinci vazifelerimizden olmalı ve burası tabi biraz önce söylediğim gibi bizim hep kullandığımız kelime medeniyet değerlerimiz diyoruz. Bu külliye kavramı onun bir tezahürü hastaya hürmette öyle bir şey şu an da çok güzel hastanemiz var şehrimiz de. Biraz evvel Milletvekili Hüseyin Bey ifade etti, kapasitesi 450’den 900’e çıktı dedi. Kalacak yer telaşı olmasın diye şehrimiz başta belediye başkanımız olmak üzere valimiz bütün milletvekillerimiz çok güzel bir projeyi hayata geçiriyorlar. Burada ücretsiz hizmet sayesinde ihtiyacı olan insanlar gelip hastalarını daha yakından takip edebilecekler. O yüzden bu projenin her şeyden evvel insanların rızasını devamında Allah’ın rızasını kazanmak için yapılan bir iş olduğunun altını çizmek lazım. İnsana hizmet ettiğimiz de Rabbimize hizmet etmiş oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda biter ve düşünüldüğü gibi hak ettiği anlamda bir fonksiyon ifa etmesi de mümkün olur. Camiyle beraber de bütünleşiyor işte yeni gelişen bir şehir alanı burada camisiyle kalacak yeriyle hastanesiyle konuklarıyla yeni yaşam tarzına uygun AK Partinin de yeni bir siyasetin tezahürü diyelim yıllara sari bir anlamda şehircilik anlayışını görme imkânımız olacak” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin “Bugün burada seçimlerden sonra sizlerle bir araya gelerek hem geçirdiğimiz süreci bir değerlendirmek Aksaray Türkiye genelinde çok başarılı bir netice aldı. Hem de yanı başımız da yeni bir seçim var. O seçime giderken teşkilatlarımızla beraber güç birliğimizin altında çizmek şehrimizin neye ihtiyacı var onları tekrar bir görmek gözden geçirmek ama en önemlisi de kendi siyasetimizi büyütmek kardeşliğimizi büyütmek için biz buradayız sizlerle birlikte olduğum için tekrar çok mutlu olduğumu ifade ederek sizleri saygıyla selamlıyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Haber: Ağustos GERÇE