Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Encümen Kurulu toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Encümen Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılıçkaya ve İl Encümen Kurulu üyeleri katıldı.

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği binasında gerçekleşen toplantıda Aksaray ilinde yürütülen çalışmalara değinildi. Toplantı, Aksaray ilinde gerçekleşen çalışmaları ve gündem maddeleri görüşülmek amacıyla yapıldı.
Aksaray ilinde gerçekleşmesi öncelikli olan şehrin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak çalışmalarla şehri standartlarını yükseltilmesi amacıyla İl Encümen Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
İl Encümen üyeleri, şehrin ihtiyaçlarını belirlerken öncelikli alanları tespitini yapmanın önemini vurgulayarak uygulanması hesaplanan projelerin nasıl, ne koşullarda yapılması gerektiği hususunda fikir alışverişinde bulundular.
Toplantıda; Aksaray’da yaşam standartlarını yükseltecek, şehrin daha iyi bir potansiyele dönüşmesini sağlamak amacıyla görüşme yapılırken Aksaray’da vatandaşların daha iyi koşullarda hayat sürmesi ekonomik, sosyal, sanayi gibi birçok alanda standartlarını arttıracak projelere değinildi.
İl Encümen üyeleri, Aksaray ilinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yürütülen projelerle şehri iyileştirmek hedeflenirken vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak modern hale getirilmesi hususunda Vali Kumbuzoğlu ile görüşüldü. Toplantıda, şehirde yürütülen projeler ve gündeme dair maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Haber: Fatma Altınok