Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Asel bebek aranıyor

Aksaray Vali Yardımcısı ve

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılıçkaya, yaşanan deprem felaketinde kaybolan Asel bebeğin arama kurtarma çalışmaları üzerine İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ekiplerinden bilgi aldı.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Vali Yardımcısı ve Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başlayan Hakan Kılıçkaya göreve gelir gelmez Aksaray ilinde meydana gelen sel felaketine kaybolan üç aylık Asel bebek için arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
3 Eylül Pazar günü meydan gelen sel afetinde 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 14 kişini yaralanması ve üç aylık bir bebeğin kaybolmasının ardından Aksaray’da tüm ekipler Asel bebeği arıyor. Asel bebek için Aksaray’da tek vücut olunmasıyla birlikte bebeğin bir an evvel bulunması için Aksaray’da ekipler canla başla çalışmaya devam ediyor.
Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kılıçkaya, bebeğin arama kurtarma çalışmaları yönelik bilgilere alarak Asel bebeği arama için seferber oldu. İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı (İHH) ekiplerinden bilgi alan Genel Sekreter Kılıçkaya, Asel bebeğin arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
Haber: Fatma Altınok