Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD ve ASÜ iş birlikteliği yeni dönemde de devam edecek

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a yeni görevinde tebrik ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, beraberindeki heyet ile birlikte Rektör Arıbaş’ı ziyaret etti.
Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç, Başkan Yardımcıları Sefa Göktaş, Nurettin Ertuğrul, Murat Koyuncu, Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu ve Şube Müdürü Ufuk Doğan’dan oluşan heyet ile Rektör Arıbaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Arıbaş ile bir araya gelen MÜSİAD heyeti, ASÜ ile gerçekleşecek olan iş birliklerinin devam edeceği vurgusunda bulundu.
Ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Yalvaç, sosyal, kültürel, eğitim, panel, konferans vb. birçok etkinlik kapsamında ASÜ ile olan iş birlikteliklerini devam ettirecek olan ortak payda çalışmalarının süreceğini ifade etti. Başkan Yalvaç, üniversitenin bilgi ve birikimlerinden faydalanarak ilgili proje ve etkinlikler kapsamında yeni eğitim ve öğretim yılında MÜSİAD olarak gençler ile bir araya geleceklerini belirterek, Rektör Arıbaş’a yeni görevinde başarılar diledi.
Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş ise ziyaret hakkında yaptığı açıklama kapsamında Aksaray Üniversitesinin farklı alanlara ilişkin bilimsel birikimini şehirdeki tüm paydaşlarıyla uyum içinde kullanmaya hazır olduğunu, farklı kurum ve kuruluşların kendi alanlarında son derece kıymetli işler ürettiklerini, üniversite olarak bu işlere pozitif katkı sunarak bilimsel birikimi kamu yararına bölüşmekten büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Haber: Avni Kuru