Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskilgücüspor malzemecisine satıldı

Aksaray 2023- 24 futbol

Aksaray 2023- 24 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek takım Eskilgücüspor olmuştu. BAL Play aut maçında Aksaray Amatör küme şampiyonu Ekeciksporu mağlup ederek 3’ncü sezonunda BAL’da Aksaray’ı temsil etme kazanmıştı.

Eskilgücüspor, futbol takımı BAL ligi başlamadan TFF’ye müracaat etmesi gerekiyordu. Kulübün Başkanı Halil İbrahim Kırlı, Federasyonda bizim müracaat katılım payımız mevcuttur. Lige katılmak için önümüzde hiçbir engel mevcut değildir.

Ancak takıma sahip çıkılmaması ve bizlerinde bunun altından tek başına kalkamadığımız için kulübümüzde geçen yıl malzemeci olarak çalışan Samet Akyol bizlere müracaat ederek, takıma sahip çıkacağını ve Aksaray’dan destek alacağını belirterek talipte bulunmuştu.

Bizlerde hem kamuoyu dikkati çekmek hem de takımın sahipsiz kaldığını kamuoyuna duyurma adına takımı kulübün geçen yıl ki malzemecisi Samet Akyol’a devretme kararı aldık.

Şu an Samet Akyol’un yapacağı çalışmaları bekliyoruz. Şu ana kadar somut bir çalışma olmadı.

Kulübümüz 31 Ağustos’ta sona eren BAL’da müracaatların son günü meselesinde her hangi bir sorunu yoktur. Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek için takıma sahip çıkılmaya davet ediyorum” dedi. Ağustos GERÇE