Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar: “Örgütümüzün iç barışı, ülkemizin kurtuluşudur”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aksaray’da gerçekleşen 13. Olağan Merkez İlçe Kongresi 3 Eylül Pazar günü gerçekleşti. İlçe kongresi sonucunda Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Sibel Altınpınar açıklama yaptı. Altınpınar, yaptığı açıklamada; “Tahrip edilen Cumhuriyetimizin tüm değerlerini yeniden inşa etmek Cumhuriyet Halk Partililerin tarihi sorumluluğudur. Örgütümüzün iç barışı, ülkemizin kurtuluşudur. Bu bilinçle, barış ve kardeşlik içinde partimizi her zaman ve her koşulda desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 4 yıldır CHP Aksaray Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Sibel Altınpınar, 13. Olağan Merkez Kongre’sinde Merkez İlçe Başkanı olarak seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, köklerini halktan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlıkçı ilkeleriyle, Türkiye’nin yoluna ışık tutan bir parti olduğunu dile getiren Sibel Altınpınar, “Emperyalizme karşı direnen, milli mücadeleyi nihai zafere götüren partidir.  Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin siyaset okuludur” ifadelerini kullandı.

İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca çalışmalarında, ‘birlikten güç doğar’ ilkesi ile hareket ettiklerini ifade eden Sibel Altınpınar, “İl başkanım, merkez ilçe başkanım gençlik kolları başkanım, örgütümüz ve tüm üyelerimizle birlikte disiplinli bir çalışma programı yürüttük. Tüm çalışmalarımızda sendikalar, meslek odaları, vakıflar ve derneklerle yan yana gelerek çalıştık. Hep birlikte alanlarda olduk, Kimi zaman sıcak bir çorba, kimi zaman dert ortağı olduk. Özgürlük ve demokrasi paydaşlarımızla, hayatın her alanında ortak hareket etmeyi görev bildik. Bugün de görevimiz hep birlikte partimize güç katmaktır. Bu vesile ile çalışmalarımızda emek veren yol arkadaşlarım başta olmak üzere, yardım ve desteklerini esirgemeyen il başkanım, merkez ilçe başkanım, belediye başkanlarım ve yöneticilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini kullandı.

Önlerindeki süreçte yol arkadaşlarıyla birlikte başarı hikâyeleri yazmaya talip olduklarını dile getiren Altınpınar, “Aynı kaygılarla yürekleri çarpan kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer, ülkesi için bizimle aynı duyguları paylaşan,  aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım, bu zorlu yarışta yanımızda olacak, bizi yüreklendirecek, bize ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım, sefayı değil cefayı paylaşmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları, gün,  sevdamızı köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak taşıma günü.  Aksaray’da  çalınmadık kapı, girilmedik ev   bırakmamak için bir araya geldik.  Ülkenin karanlığa sürüklenmesine izin vermeyecek duyarlı yol arkadaşlarım, Alın terimizi, emeğimizi bir araya getirmeye kararlı yürekler, Aksaray için, ülkemiz için, doğru bildiğimiz tüm değerler için girdik bu yola” şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Altınpınar sözlerinin devamında, “Bizi bir araya getiren Cumhuriyet Halk Partisi sevdamız, ülkemize, cumhuriyetimize sarsılmaz bağlılığımızdır. Ülkeyi çağ dışı bir karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var. Gün kişisel hesapların günü değil, gün geçmiş kırgınlıkların günü değil. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günü. Gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günü. Bu bilinçle ve sizlerden aldığımız güçle buradayız.  Aksaray’a ve bu güzel ülkemize hep birlikte sahip çıkacağımızı haykırmak üzere bir araya geldik” ifadelerine yer vererek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe