Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök, Çankırı’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Çankırı iline bir dizi ziyarette bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Özkök’e Çankırı ziyaretine iş insanı Fatih Batı eşlik etti.

       

Aksaray şehrine yaptığı çalışmalarla gündeme gelen Ticaret Borsası Başkanı Özkök ve İş İnsanı Fatih Batı Çankırı’ya ziyarette bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Özkök ve İş insanı Batı, ziyaretine başta olmak üzere; Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ı ziyaret ederek başladı. Ticaret Borsası Başkanı Özkök ve iş insanı Batı daha sonra Aksaray ilinde daha önce görev yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’i ziyaret ettiler.
Ticaret Borsası Başkanı Özkök ve İş İnsanı Batı, Aksaray Vali Yardımcısı olarak daha önce görev yapmış olan Çankırı Vali Yardımcısı Şahin Bayhan ile görüştü.
Ticaret Borsası Başkanı Özkök’ün diğer ziyaret adresleri ise; Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün, Çankırı İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya, Çankırı Akçaören Ziraat Bankası Müdürü Murat Kaydırak ve Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal Aslan olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Haber: Fatma Altınok