Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanları Avrupa finalinde

2023 Avrupa Kadınlar Voleybol

2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası kapsamında mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, şampiyonada final heyecanı yaşayacak.
1 Eylül Cuma günü saat 18.00’de İtalya ile yarı final mücadelesinde karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, 3-2’lik set sonucu ile maçın kazanan tarafı oldu.
Türkiye ve İtalya arasında gerçekleşen karşılaşma, voleybol tutkunlarının nefeslerini tuttuğu, heyecanın zirvede olduğu bir oyun oldu. Filenin sultanlarının namağlup şekilde devam ettiği şampiyonada tie break karar setine kalan maçın 15-6 skoru ile kazanan tarafı Türkiye oldu.
İlk seti 18-25 skoru ile İtalya, ikinci seti 25-23 skoru ile Türkiye, üçüncü seti 15-25 skoru ile İtalya ve dördüncü seti 25-22 skoru ile Türkiye alırken, tie breakte, Avrupa finali biletini kazanan takım Türkiye oldu.
3-2’li maç sonucu ile 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasında final etabına çıkmaya hak kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, final etabı kapsamında 3 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Ağustos Gerçe