Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP 62. olağan il divan toplantısı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Teşkilatının 62. Olağan İl Divan toplantısı yapıldı.
MHP İl binasında yapılan toplantı, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen başkanlığında gerçekleşti. 62. Olağan il divan toplantısına; İl ülkü ocak başkanı, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.
MHP teşkilatı tarafından yapılan toplantıda, Aksaray’da yürütülen çalışmalar değerlendirildi. MHP teşkilatın da yaşanan kongreler değerlendirildi.
2024 Mart ayında gerçeklemesi beklenen yerel seçimlere yönelik yapılması gerekenler hakkında görüşme yapıldı. 62. Olağan İl Divan toplantısında MHP teşkilatının Aksaray ilin de gerçekleştirdiği faaliyetler ele alındı. Aksaray iline ve partinin faydasına yönelik kararlar alındı.
Toplantının ardından açıklama yapan MHP Milletvekili Kaşlı; Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatımızın 62.Olağan İl Divan Toplantısını İl Başkanımız, İl Ülkü Ocakları Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz ve Belediye Meclisi üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Bu toplantıda alınan kararların Aksaray’ımıza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Haber: Fatma Altınok