Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonbahar şap aşılama kampanyası 1 Eylül itibariyle başladı

Sonbahar şap aşılama kampanyası

Sonbahar şap aşılama kampanyası 1 Eylül itibariyle başlarken çiftçiler ve hayvan sahibi vatandaşların hayvanları hastalıklardan koruması için aşılama kampanyasından faydalanması önem taşıyor.

Aksaray Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Sonbahar şap aşılama kampanyası başladı. 2023 yılı sonbahar şap aşılama kampanyası 1 Eylül itibariyle başladı.
Türkiye’de tarım ve hayvancılık sektörüne verilen önem ile beraber çiftçilerin ve hayvan sahibi insanların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına çalışmalar devam ediyor. Hayvancılık sektörünü yönelik yürütülen sonbahar şap aşılama kampanyası başladı.
Kampanya kapsamında, hayvanların sağlığını korumak amaçlanırken oluşabilecek hastalıklara karşı önlem alınıyor. Tarım İl Müdürlüğü tarafından yürütülen sap aşılama kampanyası ile çiftçilerin ve hayvan sahibi vatandaşların hayvanları bulaşıcı hastalıklara karşı korunması hedefleniyor.
Sonbahar şap aşılama kampanyası ile hayvanları bulaşıcı hastalıklara karşı korunacak ve hastalığın diğer hayvanları etkilemesine izin verilmemesi sağlanacak. Hayvancılık sektöründe her hangi bir hüsran yaşamamak adına çiftçilerin ve hayvan sahibi insanların şap aşılama kampanyasından faydalanmaları önem taşıyor.
Haber: Fatma Altınok