Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Yenikent Kasabası Ehlibeyt Kur’an kursunda inceleme yaptı

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ve İl Genel Meclis üyesi Abdi Okur ile birlikte Yenikent Kasabası Ehlibeyt Kur’an Kursun da incelemede bulundu.

Hayırsever insanlar tarafından hayata geçirilen Yenikent Kasabası Ehlibeyt Kur’an Kursunda AK Parti heyeti, incelemelerde bulundu. Ak Parti heyeti, Kur’an Kursu hakkında yetkililerden bilgiler alarak iş ve işleyiş hakkında görüştü.
Yapım aşamasında olan Kur’an kursu tamamlandığında hizmete açılarak Yenikent Kasabası halkına hizmet vermesi için hayırseverler tarafından hayata geçiriliyor. Kur’an kursları ile çocuklardan gençlere her kesimin dini eğitim almalarına katkı sunan Kur’an kursu yapımı esnasında herhangi bir sorun olmaması adına AK Parti heyeti tarafından yakından takip ediliyor.
Yenikent Kasabası Ehlibeyt Kur’an kursu incelemelerinin ardından açıklama yapan İl Başkanı Aktürk;” Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve İGM üyemiz Abdi Okur ile birlikte hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan Yenikent Kasabası Ehlibeyt Kur’an Kursu’nu yerinde inceledik. Bu anlamlı ve güzel hizmete katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Kursumuz kasabamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haber: Fatma Altınok