Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyah- beyazlı taraftarlar takıma kavuşuyor

Aksaray Belediyesporlu taraftarlar ligin

Aksaray Belediyesporlu taraftarlar ligin son haftasında, cezası nedeniyle şampiyonluk maçında taraftarsız oynamıştı. Şampiyonluk getiren karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Aksaray Belediyespor 2’nci lige yükselmişti. Kendi evinde ilk, 2’nci ligde ikinci maçını oynayacak olan Aksaray Belediyespor taraftarları ile de kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Aksaray Belediyespor, Pazar günü 16.30’da Uşakspor’la oynanacak karşılaşmayla yeniden takımlarına kavuşacak.

Hafta sonunda Uşaksporu konuk edecek Motolux 68 Aksaray Belediyespor futbol takımı bu müsabakanın hazırlıklarına teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde hazırlanıyor.Ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında İskenderunsporu 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan takım, sahasında karşılaşacağı Uşakspor müsabakasına da sıkı şekilde hazırlanıyor. Aksaray Belediyespor lige 3 puanla başlamanın morali ile bu karşılaşmaya hazırlanırken sahasında oynayacağı Uşakspor müsabakasını da kazanarak deplasmandaki karşılaşmayı da anlamlandırmak istiyor.

Teknik direktör Önder Karaveli, futbolcularına müsabakada oynanacak taktik ve mücadele konusunda yoğun bir mesai yapıyor. Futbolcularından neler yapmaları gerektiğini detaylıca anlatan Karaveli, Aksarayspor taraftarlarının önüne çıkacağı ilk karşılaşmada taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Aksaray Belediyespor, yeni ligde, yeni sezonda beklentilerin dışında üstün bir başarı elde etmek için çok çalışıyor. Kısıtlı kadrosuyla 25 kişilik kadrosunu oluşturan siyah beyazlı takımda, sakatlığından dolayı ilk hafta oynayamayan oyuncuların da bu müsabakada kadroda yer alması da bekleniyor.

Haber: Ağustos Gerçe