Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Taptuk Emre ve Yunus Emre Camiini ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hafta sonu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Kumbzuoğlu’na, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirler eşlik etti.

Taptuk Emre Camii ve türbesini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Taptuk emre türbesi hakkında bilgiler aldı. İçesinde kütüphane ve sergi salonu gibi sosyal donatılar barından Taptuk Emre türbesi görenleri etkiliyor. Vali Kumbuzoğlu, türbenin içerisini gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu’nun diğer bir ziyaret adresi ise Yunus Emre Türbesi oldu. İl Özel idaresi tarafından yapımı devam eden ve kısa zaman içerisinde açılışı beklenen Yunus Emre Türbesi ve Camiini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray’ın gelişimi ve büyümesine katkı sağlayan Türbe ve camii çalışmaları hem kültürel açıdan önem taşırken hem de toplumsal açıdan değer kazandırıyor. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray için yapılan çalışmaları yakında takip etmek amacıyla incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber: Fatma Altınok