Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kazandı

Siyah -beyazlı temsilcimiz yeni

Siyah -beyazlı temsilcimiz yeni sezona yeni ligi’nde galibiyetle başlamanın heyecanlı yaşadı. Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 2023 -2024 futbol sezonunun ilk karşılaşmasında deplasmanda İstanbul’da İskenderunspor’u 74. dakikada Ali Kuçik’in attığı golle 1-0 mağlup ederek deplasmanda üç puanla ayrılmasını bildi.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın, ikinci yarısında dakikalar 74’ü gösterdiğinde orta sahadan Efe Niyazi Kurtulmuş’un defansın arkasına attığı topu iyi takip eden Ali Kuçik İskenderunspor kalecisinin altından topu yerden şık bir vuruşla filelerle buluşturdu ve Aksaray Belediyespor bu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Aksaray Belediyespor sahaya kalede Emre Satılmış defansta Osman Bayrak, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl ve Emrah Taysi orta alanda Samet Karnucu, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş ve Atamer Bilgin forvetti ise Ali Kuçik ve Alpay Aldemir 11’i ile başladı. siyah-beyazlı takımımız da 86. dakikada Atamer’ün yerini Erol Zöngöl, Ali Kuçik in yerine Serkan Gürses girerken 90 + 4’te de Alpay Aldemir ise yerini Berkay Tanır a verdi.

Aksaray Belediyespor, İskenderunspor deplasmanında tüm saha savunma ve mücadeleci bit oyun sonucunda sahadan istediği sonuçlandırılmasını bildi. siyah beyazlı takımımızın deplasmanda 1-0 galip gelmesi Siyah-beyaz takıma gönül veren taraftarlar da oldukça heyecanlandırdı ve mutlu etti. Aksaray Belediyespor önümüzdeki hafta sahasında Uşak sporu konuk edecek. Haber; Ağustos Gerçe